Lidmaatschap

Om lid te worden kun je het formulier invullen door bovenin de grijze balk te klikken op "Lid worden?" of klik hier. Je kunt ook onderaan deze pagina een inschrijfformulier downloaden. Lever het formulier in dat geval in bij het adres dat op het formulier staat. 
 
Voor de jeugd werken we met Alles-in-1 paketten, klik hier voor meer informatie. Na inschrijving neemt de vereniging contact op met de ouder/ verzorger voor de pakketkeuze. Als geen keuze wordt gemaakt, is het Brons-pakket van toepassing.
 
Voor meer informatie over het lidmaatschap kunt u ook bellen of mailen met het bestuur van TC 't Oghe:
 
- Voorzitter Erik van Vliet - tel. 06-25051971 - Email: [email protected]
- Secretaris Janine Stramrood - tel. 0224-581392 - Email: [email protected]
 
Onze vereniging is opgericht in 1975, door enkele enthousiaste tennissers. In 1976 werd begonnen op twee hardcourt banen en een houten keetje als kantine. Twee jaar later, na uitbreiding, lagen er 4 banen en 2 oefenkooien. In 1981 is ons huidige stenen clubgebouw 't Oghje Toe” gerealiseerd. In maart 1992 werd onze club geprivatiseerd en zijn over de hardcourt banen het huidige kunstgras aangelegd, ook werden alle banen voorzien van verlichting. Resultaat hiervan is dat we nu het hele jaar door kunnen tennissen. 
 
Adres Tennisclub 't Oghe is Abbestederweg 22 A, Tel. 0224-581433 - Email: [email protected] 
 
Hieronder kun je een overzicht van de contributiebedragen 2022 downloaden.
 
Contributieondersteuning
Ben je niet in staat om de contributie en/of de lesgelden te betalen voor jezelf of je kind(eren)? Als inwoner van de gemeente Schagen kun je (onder voorwaarden) aanspraak maken op financiele ondersteuning via Meedoen Schagen (jeugd en 65+) of het Geluksbudget (volwassenen). Kijk op deze website van de gemeente Schagen voor meer informatie.
                                 
                               
                      

Contributiebedragen 2022.doc Inschrijfformulierlidmaatschap 2022.pdf