Avia Clubsparen

T.C. ’t Oghe geeft clubspaarpassen van “Avia Clubsparen“ uit aan hun leden, en een ieder die de club een warm hart toe draagt zodat die bij elke tankbeurt (op de deelnemende AVIA tankstations) gratis kunnen sparen voor de club. Op die manier spaar je automatisch en eenvoudig voor onze vereniging. Alle spaarpunten worden automatisch bijgeschreven op het saldo van de vereniging.  

Hoe werkt het?

Vraag een speciale Clubspaarpas aan bij de Club. Gebruik deze pas bij elke tankbeurt op de deelnemende AVIA tankstations. Op die manier spaart u automatisch en eenvoudig voor onze vereniging. Alle spaarpunten worden bijgeschreven op een speciale Clubspaarkaart waarmee de Club de spaarpunten kan verzilveren bij de AVIA organisatie. Elke 100 spaarpunten is € 2,- waard voor de vereniging!  
Het is ook mogelijk dat bestaande AVIA klanten spaarpunten kunnen doneren aan de Club. Als u uw bestaande spaarpas bij het ophalen van uw clubspaarpas inlevert regelt de vereniging dat de spaarpunten worden overgeschreven op de spaarpas van de vereniging.

Waar kunt u de spaarpas ophalen?

Reinder Stramrood, Stuijvezandeweg 53 , Callantsoog E-mail : [email protected] Tel. nr.: 0224 – 581392  

Clubsparen (door bedrijven)

Bedrijven kunnen met hun AVIA (grijze)tankpas eventueel ook sparen voor de club. Deze tankpashouders hebben dan geen extra clubspaarkaart nodig. Informeer naar deze mogelijkheid en bel AVIA Marees 0224-531841 en vraag naar vertegenwoordiger Jan Pronk van AVIA om het over te zetten of mail naar [email protected].  Voor de omzetting heeft AVIA Marees uw adresgegevens en het nummer van uw grijze pas nodig.  AVIA Marees geeft aan de club vervolgens door wie voor hen spaart.  De spaarpunten worden automatisch bijgeschreven bij de tennisvereniging.  

Voor veel gestelde vragen (FAQ)

Kijk ophttp://www.aviamarees.nl/page/vragen_clubsparen.html

AVIA tanklocaties

o.a De Stolpen, Tuitjenhorn, Warmenhuizen, Zijdewind, Schagen, 't Verlaat en Petten of kijk op:http://www.aviamarees.nl/page/Stations.html  

Gebruiksaanwijzing

Bij bemand AVIA station: Geef voor u afrekent de spaarkaart af aan de AVIA medewerker. Bij onbemand AVIA station:
1) Voer de Clubspaarkaart in en volg instructies op de betaalautomaat.
2) Betaalpas invoeren in betaalautomaat met magneetstrip rechtsonder en volg instructies op de   automaat.
3) U kunt nu tanken.
4) Kies op de betaalautomaat voor bon(ticket) indien gewenst.   Spaarpunten worden direct bijgeschreven op saldo van de Club en worden niet op de tankbon vermeld.

Voor meer informatie over dit aantrekkelijke spaarprogramma kunt u terecht op de website: www.avia.nl/clubsparen.